OM MIG

Hej

Jag har gått ner runt 130 kilo med hjälp av lchfkost. Ingen magsäcksoperation utan  "bara"  lagt om min kost och nu på slutet promenader. Den 27 september kommer jag börja täna på riktigt med min personlige tränare Christian Havi 

Min vision  är att få hjälpa dig och inspirera dig till att välja en bättre kost. Vare sig om det är för att gå ner i vikt, för att bara må bättre eller för att  bli av med ditt sockerberoende. Hälsoeffekterna med lågkolhydratskost är många. 


Står du i tankar på en Gastric-bypass operation? Jag kan genom min viktresa bevisa att man kan nå sina mål utan smärtasamma operationer och med dess biverkningar. Ge mig en timma av din tid så lovar jag dig att du kommer inte bli besviken! 

 

Jag vill nå ut till så många som möjligt med budskapet att ingenting är omöjligt! Man måste bara hitta vägen till att nå sina mål. För mig har det verkligen inte alltid varit en dans på rosor. Vissa dagar är bra dagar, andra är inte lika lätta. Vi har alla olika förutsättningar men de handlar om att hitta sin väg försöka göra det bästa av situationen så man får en human livsstil med rimliga mål. Vilket vi kommer gör tillsammans. 

Lite mål i sitt liv måste man ju ha. Dock om man är beroendemänniska så får man lära sig att ta en dag i taget. Detta gäller allt, eller ja i stort sett allt. Jag har satt ett mål som jag ska klara och jag kommer att klara det.
Jag ska ha ett sexpack på magen innan jag fyller 40 år och det gör jag den 11 juni 2018. Alltså inte jättelångt kvar. Resan kommer jag och min personlige tränare skriva om här (bloggen). Jag om hur jag känner och mår dvs att det blir mycket känslor. Min personlige tränare ger lite allmäna tips och skriver om mina framsteg när jag är hos honom och tränar.