INSPIRATION & VÄGLEDNING

För att förtydliga detta så är jag inte utbilda coach utan jag kan hjäpa dig med vägledning, hur jag gjort och gör, vilket absolut inte betyder att min väg fungerar för dig, men då hittar vi rätt väg tillsammans som passar för dig. Naturligtvis går det att ordna grupp möten om det så önskas. Allt sånt här kommer det att tas symboliska summor för att göra. Men då kommer allt utgå ifrån dig och vi ska tillsammans hitta din väg till ett hälsosammare liv. 

 

Kommer under våren 2015 att starta upp nybörjar kurser med lchfkost för viktminskning eller bara för att få en bättre hälsa. Detta kommer ske via ABF i Stockholm till en början men även uta i landet om det visar sig vara en succé. Kurserna går ut på att motivera inspirera och hjälpa dig att hitta en balans i din nya livsttil. Tillsammans kommer vi klara det. 

Kurserna i olika delar. 

Del 1. 

Vad är lchf? Hur gör man? Vem funkar det för? Vilka fällor bör man passa sig för? 

Del 2.

Vad ska jag säga till mina vänner om dom frågra? Är det verkligen farligt med lchf? Varför händer det inget på min våg när det gör det hos min granne? Stressar jag utan att jag vet det? 

Del 3. 

Får jag verkligen ALDRIG mer äta pommes? Hur mår jag nu mot innan jag bytte kost? Är det okej med "fusk" dagar? 

Del 4.

Hur klarar man av en sötsugs attack? Vad triggar ditt sötsug? Hur hanterar man sitt sötsug? 

 Sen kan man forsätta med dessa kurser i oändlighet för nya frågor och nya idéer föds säker under vägens gång. Men så ser upplägget ut och är du intresserad så hör av dig via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  där vi bygger din kursplan tillsammans. 

 

Den korta intervjun med mig hos Kostdoktorn

Aftonbladets intervju med mig

Lite om mig som man kan läsa innan ni bokar upp ett möte!